Hračky pro chlapce

To nejlepší na hraní pro chlapce a chlapy od 1 roku do 99 let

HobbyNezařazené

2024 Poznaň Motor Show

2024 Poznaň Motor Show to je 12 pavilonů motoristické zábavy.

Letošní automobilový kalendář slibuje impozantní události a množství nezapomenutelných zážitků pro všechny nadšence. První dubnový víkend v Poznani bude nabízet tři hlavní akce, z nichž každá představuje své vlastní lákadlo pro milovníky automobilů a techniky. A po úspěšném 2023 Poznaň Motor Show tam nemůžete chybět.

2024 Poznaň Motor Show, dlouhodobě ustálená událost ve výstavním kalendáři skupiny MTP, je vrcholným bodem setkání pro zástupce byznysu, veřejné správy a všech automobilových fanoušků. Projekt se rozrostl do rozměrů nejvýznamnější automobilové události v Polsku i širším regionu střední a východní Evropy. Během autosalonu 2024 Poznaň Motor Show se návštěvníci seznámí s aktuálními trendy na trhu a diskutují o budoucnosti automobilového průmyslu i o probíhajících inovacích ve světě dopravy. Pavilony 3, 3A, 4, 5, 5A, 6, 12 a Plac Marka budou svědky tohoto ohromujícího setkání, které zahrnuje i adrenalinové kaskadérské a driftové show.

Přes sto značek a vystavovatelů, setkání s hvězdami, kaskadérské a driftové show a mnoho dalších atrakcí. Toto je shrnutí nadcházejícího ročníku 2024 Poznaň Motor Show. Poznaňský mezinárodní veletrh se na čtyři dny stane místem, kde uvidíme motorismus v té nejlepší podobě.

 

2024 Poznaň Motor Show je největší automobilovou událostí v této části Evropy. Letošní ročník potrvá jako obvykle čtyři dny a začne 4. dubna. Blok automobilových akcí zaplní svými atrakcemi 10 pavilonů a venkovní areál. Hlavním sponzorem letošního ročníku Poznaňského autosalonu je Otomoto.

Autosalon 2024 Poznaň Motor Show– nejdůležitější část výstavy

Největší zájem návštěvníků tradičně přitahují nejnovější modely aut. Na 2024 Poznaň Motor Show budou letos stánky značek, které jsme na mezinárodním veletrhu v Poznani dlouho neviděli nebo uvidíme poprvé.

Nejhlasitějším debutem na 2024 Poznaň Motor Show je bezesporu přítomnost Tesly , která debutuje na autosalonu v Poznani. Tesla je jedním z nejznámějších výrobců elektromobilů, ale záběr činnosti společnosti je mnohem širší. Americká společnost vyrábí také nabíjecí stanice, fotovoltaické panely a baterie.

Tesla na 2024 Poznaň Motor Show představí čtyři modely ze své nabídky vozidel – S, 3, X, Y. Přítomnost značky na dubnové akci bude také příležitostí ověřit dostupné možnosti nabíjení jak doma, tak na cestách.

Velmi zajímavý slibuje stánek značek Dodge a RAM . Velký, 500metrový prostor zaplní 8 působivých modelů, včetně jednoho, který si zaslouží zvláštní pozornost. Je to Dodge Viper GTC SRT Time Attack II . Po celém světě bylo vyrobeno pouze 33 exemplářů této verze vozidla. Jeden z nich bude přítomen první dubnový víkend na 2024 Poznaň Motor Show.

Svou přítomnost na autosalonu v Poznani potvrdily i další známé značky. V zóně Renault se objeví „Auto roku 2024“, tedy Renault Scenic E-Tech . KIA ukáže tři elektrické modely ze své nabídky, a to EV6 , EV9 a Niro EV . Toyota s sebou poveze celkem pět vozů, mezi nimiž bude mít premiéru všestranný užitkový vůz PROACE MAX . Mazda představí stejně široký průřez svým portfoliem a největší hvězdou své zóny bude CX-60 ve verzi PHEV. MB Motors, dealer Mercedes-Benz, přiveze s podporou importéra Mercedes-Benz Polska na 2024 Poznaň Motor Show hned osm modelů ze své nabídky, včetně zcela nové po faceliftové třídy V ve verzi Marco Polo.

Čínské automobilové značky se stále více prosazují na polském automobilovém trhu a nebudou chybět ani na 2024 Poznaň Motor Show. Zde je třeba věnovat zvláštní pozornost BAIC Group – jedné z předních čínských automobilek. Kromě tří modelů z moderní pekingské řady uvidíme v Polsku debutovat značky Forthing a Arcfox a poprvé v Evropě si budeme moci zblízka prohlédnout terénní model BAIC z řady BJ.

Čtvrtek plný premiér a představení

První den na 2024 Poznaň Motor Show, neboli tzv. Media Day, bude naplněn přehlídkami nejnovějších a nejzajímavějších modelů přítomných během akce. Prezentace začnou v 11:30 show na stánku Mercedesu a potrvají v autosalonu do 16:40. Bude to den plný nezapomenutelných zážitků.

Mezi prezentovanými modely je třeba věnovat zvláštní pozornost novému Hyundai IONIQ 5 N. Automobil začíná a definuje elektrifikovanou budoucnost značky N. Milovníci sportovních vozů, kteří očekávají velké vzrušení na závodním okruhu, nebudou zklamáni. Dosud žádný sériový Hyundai nedokázal zrychlit na 100 km/h za 3,4 s. Jeho elektromotory dosahují až 21 000 otáček za minutu a poskytují 650 koní v režimu N Grin Boost.

Neméně zajímavou slibuje premiéra na 2024 Poznaň Motor Showv zóně SsangYong . Korejská značka Torres představí široké veřejnosti již druhým rokem, tentokrát však v nové, plně elektrické verzi EVX.

Celkem je na první den 2024 Poznaň Motor Show naplánováno až 17 dvacetiminutových show. Podrobný harmonogram je na konci textu.

Nejlepší dvoukolky na jednom místě

Během 2024 Poznaň Motor Show mohou návštěvníci obdivovat motorismus ve všech jeho podobách. Mezi vystavovateli proto nesmí chybět zajímavé motocyklové značky. Absolutním hitem stánku Kawasaki bude představení limitovaného modelu z kategorie Hypersport – Kawasaki H2R . Řadu tohoto výrobce zastoupeného dealerem značky Karlíkem doplní o objemy 400 ccm a 600 ccm vracející se na trh vlajkové modely: ZX-4RR a ZX-6R , zcela nové modely v řadě: Z500 SE a Eliminator , stejně jako elektrifikované modely jako Z e-1 a nový hybridní model s názvem „7“.

Na milovníky motocyklů Honda čekají nové produkty . Bude představena nová řada motocyklů o objemu 500 ccm s předními modely: CBR500 , NX500 , CB500 . Chybět nebude ani „královna ADV“, Africa Twin v osvěžené verzi pro rok 2024.

V zóně MV Agusta se objeví zcela nový model řady Adventure s názvem LXP . Chybět nebudou ani limitované edice jako RUSH a Turismo Veloce Reparto Corse . Celek doplní produkty z řady eMVAgusta , tedy elektrokoloběžky a kola, vyznačující se krásným italským designem.

V motosalonu nebudou chybět ani značky známé z předchozího ročníku Poznaňského autosalonu – Royal Enfield , Triumph , Yunak , AJP , Monster Energy , Super Soco a Harley-Davidson.   

Prestiž a luxus – autosalon s četnými skvosty

Nevidíte je každý den, ale kdykoli jsou poblíž, rozbuší srdce každého automobilového nadšence. Řeč je samozřejmě o superautech těch nejluxusnějších značek.

Letos bude pavilon 6 zaplněn mnoha unikátními modely. Na stánku 7PL budou moci návštěvníci vidět mimo jiné: Lamborghini Urus TopCar , Porsche 911 TopCar Stinger GTR , Mercedes-Maybach GLS 600 BRABUS , nebo Lamborghini Huracán STO .

Luxusní to však bude v zóně Karlik Luxury Cars , kde první housle zahraje unikátní Rolls-Royce SPECTRE . Poznaňská autoklinika s sebou zase vezme italskou bestii s motorem V10, Lamborghini Huracan .

Největší hvězdy automobilového světa na jednom místě

2024 Poznaň Motor Show tradičně přitahuje ty nejuznávanější osobnosti, které není třeba nijak zvlášť představovat žádnému automobilovému nadšenci. Na hlavním pódiu i na stáncích se budete moci potkat s Karolinou Pilarczyk , Kicksterem a Poczciwym Krzychem . Stanice TVN Turbo vezme do Poznaně své největší hvězdy v čele s cestovatelem Dawidem Andresem , Grzegorzem Dudou , Adamem Klimkem a Przemkem Szafrańskim .

Ambasadoři Orlen OIL a National Mechanics Championship potvrdili svou přítomnost na 2024 Poznaň Motor Show. Kuba Przygoński bude referovat na mezinárodním veletrhu v Poznani ve čtvrtek a pátek, Miko Marczyk v pátek a Kajetan Kajetanowicz v sobotu.

Na autosalonu v Poznani budou také jedinečné postavy zapálené pro motorismus. Mezi nimi bude Greg Collins , známý z programu „The American Dream of the Collins Brothers“, který na svém stánku ukáže tři vozidla, včetně Ferrari 599 GTB Hamman Edition .

Stunt and drift – nejlepší kaskadéři v akci

O skvělý adrenalin se postará tým Stunt Wars Poland, kde se budou konat driftové a motocyklové kaskadérské show. Dlouhý seznam hvězd, které na Markově náměstí představí své jedinečné dovednosti, zahrnuje mimo jiné: Rafał „Stunter13“ Pasierbek , Dawid „Procent“ Marach , Maciej „Dop“ Bielicki , Wojciech „Wojtas“ Bohuszewicz a Patryk Detmer .

Detailing zone – péče o vůz na nejvyšší úrovni

Nedílnou součástí Poznaňského autosalonu je detailing zóna, tedy místo s vybavením a doplňky pro ty, kteří věnují péči o svá vozidla zvláštní pozornost. Letos jsou oblíbená především řešení využívající technologii PPF, která umožňuje měnit barvu vozu.

Na autosalonu v Poznani se objeví skutečný odborník v této oblasti – Rainer Lorz , který poprvé v Polsku provede živé školení obalování aut technologií PPF.

O podobných řešeních bude na svém stánku hovořit již dříve zmíněná Autoklinika z Poznaně.

Pět tematických scén

Bohatý program akcí bude zahrnovat četná setkání a přednášky na tématických scénách. Na autosalonu v Poznani čeká na návštěvníky celkem pět pódií:

  • Pavilon 3 – Motocyklová scéna pod patronací Świat Motorcycles
  • Pavilon 5 – Hlavní scéna
  • Pavilon 5 – Stage v TVN Turbo zóně
  • Pavilon 5A – Pódium v ​​zóně Autoplac.pl
  • Pavilon 6 – Kamena Rally Team

MOVE – pojďme mluvit o budoucnosti automobilového průmyslu

Zákaz registrace nových spalovacích vozů a nová investiční strategie pro Polsko a Evropu budou tématy příštího kongresu MOVE , který se bude konat 4. dubna na mezinárodním veletrhu v Poznani během letošního Poznaňského autosalonu, nejvýznamnější automobilové události v této části Evropy navštěvují desítky tisíc návštěvníků.

Již pět let si skupina několika stovek odborníků a praktiků z automobilového sektoru vyměňuje znalosti, zkušenosti a nápady v oblasti udržitelné dopravy. Mezi účastníky akce jsou zástupci veřejné správy, průmyslových organizací, automobilového, palivového a energetického sektoru i zástupci světa vědy. Přítomnost úřadů z tak různých oblastí je nezbytná pro reakci na nejpalčivější problémy v automobilovém světě.

Tématem, které bude letos rezonovat nejhlasitěji, je bezesporu zákaz registrace nových spalovacích aut od roku 2035 v Evropské unii. Loni přijaté předpisy přispěly k pravděpodobně největší změně v historii automobilového průmyslu.

Veletrh automobilové techniky – akce pro profesionály z oboru

Veletrh automobilové techniky je největší a nejvýznamnější akcí v této části Evropy určenou majitelům a zaměstnancům autodílen (mechaniků a elektrikářů), autoservisů a kontrolních stanic, myček aut, odhadců a diagnostiků, prodejen a velkoobchodů s díly a dílen vybavení, autobazary a půjčovny, správci vozových parků, dopravní společnosti a všichni, kdo ke své každodenní práci potřebují speciální vybavení pro automobilovou techniku.

TTM potrvá od 4. do 7. dubna. Akce bude umístěna ve čtyřech pavilonech, kde se představí 200 vystavovatelů.

Akce je pořádána každé dva roky v úzké spolupráci se Svazem automobilové techniky . Novinkou letošního ročníku bude Automotive Forum, které se stane místem pro průběžné rozhovory, výměnu zkušeností i obohacování znalostí o následné akce. Součástí programu jsou také přestávky, které poslouží k networkingu a navazování vztahů mezi účastníky.

Automotive Forum se bude konat 5. dubna v Kongresovém centru v Poznani.

Finále největších vzdělávacích projektů v Polsku

Již tradičně se během Poznaňského autosalonu dozvíme výsledky nejvýznamnějších vzdělávacích projektů souvisejících s automobilovým průmyslem. Finále 13. národního šampionátu mechaniků bude probíhat tři dny, během kterých budou vybráni vítězové hned v 9 kategoriích. Soutěže se zúčastnilo přes 6 000 týmů, takže můžeme s plnou jistotou říci, že se během Poznaňského autosalonu utkají ti nejlepší z nejlepších.

Již po třicáté se studenti utkají v Národním automobilovém znalostním turnaji. Soutěžící z celého Polska se utkají v teoretických i praktických testech. Finále soutěže se uskuteční druhý den veletrhu, v pátek. Nejlepší studenti odjedou z Poznaně s hodnotnými cenami.

Minulý víkend s Automobilovým muzeem

Automobilové muzeum již nějakou dobu funguje na mezinárodním veletrhu v Poznani. Jedinečné místo vytvořené Automobilklubem Wielkopolski , kde se nachází mnoho unikátních exponátů. První dubnový víkend bude poslední příležitostí k návštěvě připravované výstavy. Lidé, kteří již mají vstupenku na Poznaňský autosalon, budou moci navštívit muzeum se speciální slevou při zakoupení vstupenky.

Den médií na autosalonu Poznaň 2024

První den 2024 Poznaň Motor Show, není jen o představení novinek médiím, ale také o důležitém setkání o elektromobilitě, a to v rámci kongresu MOVE. Jedná se o nejvýznamnější událost v Polsku, která se zaměřuje na budoucnost automobilového průmyslu, a každoročně přitahuje mezinárodní skupinu odborníků a praktiků z oblasti e-mobility. Účastníci diskutují o inovacích a trendy v bezemisní a inovativní dopravě, s účastí zástupců veřejné správy, průmyslových organizací a vědeckého světa. Kongres MOVE se uskuteční v Kongresovém centru v Poznani, nabízející hloubkové debaty a přednášky od lídrů v oborech alternativních zdrojů energie v automobilovém průmyslu.

Poznaň Motor Show 2024 automobilová technika a finále mistrovství mechaniků

Současně s autosalonem 2024 Poznaň Motor Show proběhne také veletrh automobilové techniky, největší akce svého druhu v této části Evropy. Zaměřený na majitele a zaměstnance autodílen, servisní a kontrolní stanice, prodejny dílů, manažery vozových parků a další, představí nejnovější technologie a vybavení pro automobilový průmysl. Pořádaný ve spolupráci se Svazem automobilové techniky, veletrh se uskuteční v čtyřech pavilonech, a to 7, 7A, 8 a 8A.

Celkem tedy bude k dispozici 12 pavilonů výstavní plochy a venkovní prostor, který bude hostit grandiózní show s talentovanými kaskadéry a drifty. Pro milovníky automobilů a techniky to bude nezapomenutelný zážitek, plný inspirace a nových poznatků.

Tento jedinečný automobilový maraton na 2024 Poznaň Motor Show poskytne širokou škálu aktivit pro všechny, kdo mají zájem o svět automobilů, od novinek na trhu po diskuse o budoucnosti průmyslu a praktické ukázky nejnovější technologie. S tímto rozsáhlým a pestře obsazeným programem si každý návštěvník odnese nezapomenutelné zážitky a možná i novou vášeň pro automobilovou techniku. A samozřejmě na 2024 Poznaň Motor Show nemohou chybět ani prodejní stánky s různým automobilovým sortimentem včetně modelů aut.

Přestože hlavní důraz je kladen na automobilový průmysl a techniku, události jako autosalon a kongres MOVE mají mnohem širší dopad. Diskuse o elektromobilitě a alternativních zdrojích energie jsou v současném světě klíčové a ovlivňují mnoho odvětví, nejenom automobilový průmysl. Tyto události přitahují nejen odborníky, ale i veřejnost, která má zájem o budoucnost dopravy a udržitelnost.

Veletrh automobilové techniky pak slouží jako důležitá platforma pro techniky a odborníky v automobilovém průmyslu. Nové technologie a vybavení prezentované na tomto veletrhu mají potenciál změnit způsob, jakým jsou auta servisována a opravována, což má vliv na bezpečnost a efektivitu provozu vozidel.

Každý z těchto pavilonů a událostí na 2024 Poznaň Motor Show nabízí své vlastní unikátní zážitky a možnosti pro všechny účastníky. Ať už jste profesionální technik, nadšený fanoušek automobilů nebo jen zvědavý jedinec, tento rozsáhlý automobilový veletrh v Poznani má co nabídnout pro každého. Je to příležitost k naučení se něčeho nového, objevení nových technologií.

Vstupenky Poznaň Motor Show 2024

CENY VSTUPENEK na 2024 Poznaň Motor Show
Vstupenky na autosalon v Poznani 2024 lze zakoupit pouze prostřednictvím pokladny ToBilet.pl

3. skupina vstupenek – 1/02 – 3/04 (aktuálně v prodeji)

Čtvrtek (Media Day – 4. 4.) – 180 PLN
pátek (5. 4.) – 50 PLN
Sobota (6. 4.) – 55 PLN
neděle (7. 4.) – 50 PLN
vstupenka KDR (pátek nebo neděle) – 25 PLN*
Vstupenka KDR (sobota) – 30 PLN**

Děti do 6 let včetně – vstup zdarma

*Vstupenka pro držitele Large Family Card. Majitel vstupenky musí předložit KDR vystavené na jeho jméno a příjmení. Vstupenka umožňuje jeden vstup v pátek a neděli. 

***Vstupenka pro držitele Large Family Card. Majitel vstupenky musí předložit KDR vystavené na jeho jméno a příjmení. Vstupenka umožňuje jeden vstup v sobotu. 

2024 Poznaň Motor Show
2024 Poznaň Motor Show
 
2024 Poznaň Motor Show 2024 premiéry

BAIC GROUP

Čínský gigant automobilového průmyslu, BAIC Group, nedávno vstoupil na polský trh s velkým rozruchem. Společnost, která má své kořeny v pekingské automobilové továrně založené v roce 1958, se rychle vypracovala mezi světovou špičku automobilových výrobců. Nyní se řadí na 193. místo mezi 500 největšími podniky na světě a má rozsáhlý průmyslový řetězec, který zahrnuje výzkum, vývoj, výrobu vozidel a dílů, obchod s automobilovými službami, cestovní služby, finanční a investiční činnosti. Roční příjmy přesahují 450 miliard juanů, což svědčí o obrovské síle a rozsahu této automobilky.

Na 2024 Poznaň Motor Show se BAIC Group představí prostřednictvím tří moderních SUV: Beijing 3, Beijing 5 a Beijing 7. Každý z těchto modelů přináší své vlastní jedinečné vlastnosti a reprezentuje kombinaci stylu, technologie a praktičnosti, která si získává pozornost a uznání na trhu.

Beijing 3 je kompaktní SUV navržené pro městský život, které spojuje komfort s účinností a nabízí pokročilé bezpečnostní systémy a hospodárný motor. S dynamickými liniemi karoserie a masivními podběhy kol se stává ideální volbou pro ty, kteří chtějí kombinovat styl, pohodlí a hospodárnost ve svém každodenním ježdění.

BAIC Beijing 3
BAIC Beijing 3

Beijing 5 se vyznačuje elegantním a moderním designem spojeným s rafinovanými detaily, které vytvářejí dokonalou kombinaci tradice a modernosti. S efektivním řízením a pohodlným řazením dvouspojkové převodovky je ideálním společníkem pro městské prostředí, kde se precizní ovladatelnost a podpůrné systémy stanou neocenitelnými.

BAIC Beijing 5
BAIC Beijing 5

Posledním ze série premiérových modelů je Beijing 7, který se vyznačuje klasickým elegantním designem spojeným s inovativními technologiemi. S výrazným rozvorem a prostorným interiérem poskytuje luxusní zážitek pro pět cestujících. Tento model si získává uznání nejen pro svůj design, ale i pro svou praktičnost a prostornost, které ho činí vhodným pro rodiny i podnikatelský svět.

BAIC Beijing 7
BAIC Beijing 7

Je třeba zdůraznit, že atrakce představené na autosalonu v Poznani nekončí tímto trio vozidel. Organizátoři plánují oznámit další modely, které budou k dispozici na stánku značky. Tímto způsobem BAIC Group poskytuje zákazníkům rozmanité možnosti výběru a potvrzuje svou pozici jako významný hráč na polském trhu automobilů.

Poznaňský autosalon, který se koná od 4. do 7. dubna na mezinárodním veletrhu v Poznani, je skvělou příležitostí pro zákazníky, novináře a nadšence automobilů, aby si prohlédli a vyzkoušeli nejnovější modely od BAIC Group. Tato událost slibuje nabídnout širokou škálu produktů a ukázat sílu a inovace této čínské automobilky.

SSANGYONG

Oficiální premiéra Torres EVX na 2024 Poznaň Motor Show bude událostí, která přiláká pozornost milovníků automobilů z celého světa. Nová, plně elektrická verze Torres, vytvořená společností SsangYong, bude představena na stánku této korejské automobilky během letošního ročníku Poznaňského autosalonu.

SsangYong se proslavil jako výrobce terénních vozidel a SUV s vysokým výkonem a pohonem 4×4, které jsou navrženy tak, aby zvládaly i nejnáročnější terény na Korejském poloostrově, kde přes 77 % území tvoří hory. S více než 70letou historií v konstrukci terénních vozidel představuje SsangYong pozvánku k dobrodružství a objevování neznámého.

Torres EVX je moderní, prostorné SUV o délce 4,7 metru, které se bude pyšnit plně elektrickým pohonem. Jeho premiéra proběhne právě na letošním autosalonu v Poznani. Díky modernímu akumulátoru LFP (lithium-železo-fosfor) s kapacitou 73,4 kWh nabídne Torres EVX dojezd až 462 km dle normy WLTP. Výrobce poskytuje na akumulátorový balíček záruku až 10 let s limitem až 1 milion kilometrů. Tato vysoká výdrž na jedno nabití a dlouhá záruka poskytují uživatelům jistotu a spolehlivost.

SSANGYONG Torres EVX
SSANGYONG Torres EVX

Torres EVX se od svého spalovacího protějšku liší nejen pohonem, ale i designem. Charakteristický přední pruh s úzkými světlomety a šesti osvětlenými příčníky představuje nový směr v interiérovém designu značky. Interiér vozidla nabídne nové uspořádání velkoplošných obrazovek a minimalistický design, který bude vyhovovat i těm nejnáročnějším uživatelům.
První vozy Torres EVX dorazí k polským prodejcům již letos na jaře, čímž budou mít zájemci možnost ihned po autosalonu své nové elektrické SUV objednat a zažít revoluční zážitek z jízdy v ekologickém vozidle.

SSANGYONG Torres EVX

Pro SsangYong není premiéra na 2024 Poznaň Motor Show nic nového. Již v minulosti představil na této prestižní události modely jako Korando e-Motion či spalovací verzi Torres. Letošní představení Torres EVX představuje další krok směrem k inovaci a udržitelné budoucnosti automobilového průmyslu.

2024 Poznaň Motor Show, který se bude konat od 4. do 7. dubna na 2024 Poznaň Motor Show, tak nabídne nejenom unikátní příležitost pro SsangYong, ale i pro všechny návštěvníky, kteří se chtějí seznámit s nejnovějšími trendy v automobilovém průmyslu a objevit nové možnosti elektromobility.

Další vystavované vozy 2024 Poznaň Motor Show

Vystavované značky 2024 Poznaň Motor Show

Mohlo by se Vám líbit
5. ročník WARSAW MOTORCYCLE SHOW

Den KADEN 2023 – jaký byl?

100 let závodu 24 hodin LE MANS

KK Scale byla založena v roce 2014 Martinou a Martinem Kosmann.

Mezinárodní veletrh hraček 2023

American Cars Mania 2022

AUTO NOSTALGIA 2022 – tam nemůžete chybět

ABREX Audi Auto Autocult Brekina Breyer casamoda Collecta Dinosauři figurky Ford Ford Capri Harry Potter Kaden KK Scale Koně košile Le Mans Majorette Matchox Mattel Merkur Modely Modely ABREX Modely aut Modely Solido Modely ŠKODA OXFORD Schleich SCHUCO SIKU siku control SOLIDO Spielwarenmesse Srazy TATRA Tip na výlet Toy Fair trika Veletrhy Veteráni Výstavy YETI ŠKODA Škoda 105/120